Utøya

Det har nettop vært en massaker på Utøya. Ungdommer som støttet Arbeiderpartiet her i Norge skulle på sommerleir, og en mann kledd som politi "lokket" på noen av ungdommene der. Da de kom nærmere begynte han å skyte der. Det var en øy så de kunne ikke rømme, og ingen hadde våpen til å stå imot. Titall ligger døde i vannet i forsøk på å flykte, men ble skutt. Mannen har gått rundt i et par timer nå og massakrert uten motstand. Akkurat nå som jeg blogger vet de ikke hvor mange som er døde. 

Politiet tror det var ekstremt nøye planlagt. Pga bomben i Oslo rett før, var det så mange som ringte at nettverkene var for opptatt til at de fikk ringt politiet etter hjelp på øya. I tillegg gikk bomben av et sted som påvirket Arbeiderparti sterkt noe som gjør at dette kan være et planlagt politisk angrep mot denne politiske gruppen. Mest sannsynlig, ettersom begge delene gjaldt Arbeiderparti var dette rettet kun for å skade denne politiske gruppen. 

Poenget mitt med dette innlegget er at vi burde sende dem en tanke. Alle slektninger, venner og de overlevende. Hvis du er religiøs kanskje i tillegg be. Dette er noe av det mest groteske og ondskapsfulle som har skjedd i Norge på mange tiår. Jeg ber om at så mange som mulig kommer uskadd vekk fra det og at ikke for mange slektninger får lide av at deres kjære tenåringsbarn, søsken osv er omkommet. 

Historien er som tatt rett ut av en skrekkfilm, og jeg håper menneskene som har planlagt dette enten er meget syke i hodet, eller opplever mye lidelse i livet sitt.

Eline

6 kommentarer

Rikke ♥

22.jul.2011 kl.21:22

helt forj*vlig og kvalmt..

22.jul.2011 kl.21:23

elsker bloggen din!

kommentere www.alexandraz.blogg.no

iselinolsenbloggno

22.jul.2011 kl.21:24

Det er sykt, har ikke ord!:(<3

-kommentere tilbake?<3

Sweet Pink Kitty

22.jul.2011 kl.21:24

Jeg skulle egentlig vært i dag. Helt jævlig.

Anette - this is me..

22.jul.2011 kl.21:25

Det er helt utrolig..

Iselin

22.jul.2011 kl.21:28

Det er helt sykt. Har ikke ord! Sender varme tanker til alle..

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits